Välkommen

Nyheter


2023/01/09

Målning av linje på parkeringarna

Torsdag 7 september kommer det att målas linjer på bägge parkeringarna. Skyltar kommer sättas ut som påminner om detta via den entreprenör som kommer utföra arbetet. De ytor på parkeringarna som det sedan tidigare är parkeringsförbud på kommer även dessa att målas/fyllas i då detta över tid försvunnit.


2023/01/09

Boendeinformation

• Arbetet med att byta ut röd träpanel i delar av området är på gång men den entreprenör som är anlitad för det behöver anpassa detta efter rådande väderlek då det inte är lämpligt när det är regn på gång. Förhoppningen är att detta påbörjas senast i början av september. • Arbetet med att byta ut vita fasadplåtar som tappat färg på ett flertal platser i området är på gång och kommer förhoppningsvis att starta senast i början av september det också. • Målning av nya och befintliga linjer på våra parkeringsplatser kommer ske under september. • När det gäller start av arbete för att byta ut våra värmeväxlare för samtliga lägenheter för att sedan övergå i den gemensamma IMD lösningens som årsstämman tog beslut om så har vi kontaktat Mälarenergi och inväntar svar. • Vår samarbetspartner gällande arbetet med att installera solceller på taket till huskroppen för nr 159-173 inväntar svar från leverantören av solcellerna för när i tiden detta kan påbörjas. Preliminärt startdatum är 2023-09-01. Ett möte med alla boende i den specifika huskroppen kommer bokas upp när vi mottagit mer information. • Vi har för stunden 9st lediga motorvärmarplatser samt 1st ledig laddplats för el/hybridbil. • Om det är någon som ska en fest/kalas hemma och behöver låna bord eller stolar så finns det i vår lokal under förutsättning att den inte är uthyrd. Ta kontakt med någon av oss i styrelsen så hjälper vi till. • Vi kan glädjande informera om att vi tidigare under sommaren ansökt om elstöd till föreningen via Skatteverket och denna ansökan har nu bifallits. Detta innebär att föreningen kommer få 44880: - insatt på vårt konto. • Under hösten och vintern har vi lite spännande planer på gång gällande aktiviteter för att främja trivsel mm i området men det återkommer vi om lite längre fram. Håll utkik efter specifik information om detta framöverNyhetsarkiv


Föreningen ligger belägen norr om Västerås i stadsdelen Hökåsen. Bostäderna byggdes 1973 och består av 16 st radhuskroppar i ett plan som inrymmer 106 lägenheter. I området finns tillgång till en gemensam tvättstuga, festlokal, lekpark med tillhörande idrottsplan med konstgräs, boulebana samt grillplatser. Barn- och familjevänligt bostadsområde med närhet till skola(förskoleklass tom årskurs 6), förskolor, livsmedelsbutik, postombud, pizzeria/restaurant, badplats, motionsspår/utegym mm.Föreningens ekonomiska förvaltare är MBF och teknisk förvaltning samt felanmälan ombesörjs av Svensk Bygg & Förvaltning AB.