Välkommen

Nyheter


2022-08-12

Kommande arbeten i området

Asfaltering i delar av området kommer ske under hösten Gamla träd tas ner och nya planteras vid infarten till området under hösten Bygglov kommer framöver att lämnas in för att kunna planera för att anlägga fler parkeringsplatser i området.


2022-08-12

Internet i föreningslokalen

Ett arbete med att säkerställa så det finns internetuppkoppling med fiber i vår föreningslokal pågår och är strax klart. En router kommer monteras och lösenord för wifi kommer finnas i lokalen så man kan logga in när man lånar lokalen.


2022-06-17

Nya bommar till infarter i området

Vi har valt att byta ut de tidigare bommarna som vi haft vid våra infarter. De nya bommarna är lättare och öppnas precis som tidigare med lägenhetsnyckel men med den skillnaden att de öppnas inåt och inte uppåt.Nyhetsarkiv


Föreningen ligger belägen norr om Västerås i stadsdelen Hökåsen. Bostäderna byggdes 1973 och består av 16 st radhuskroppar i ett plan som inrymmer 106 lägenheter. I området finns tillgång till tvättstuga, festlokal, lekpark med tillhörande idrottsplan, boulebana samt grillplatser. Barn- och familjevänligt bostadsområde med närhet till skola(förskoleklass tom årskurs 6), förskolor, livsmedelsbutik, postombud, pizzeria/restaurant, badplats, motionsspår(skidsspår vintertid) mm.Föreningens ekonomiska förvaltare är MBF och teknisk förvaltning samt felanmälan ombesörjs av Svensk Bygg & Förvaltning AB.